Pinda Sveda – warme kruidenbundel massage

Pinda Sveda

Dit is één van de meest efficiënte en voor het lichaam aangename Ayurvedische behandeling met een dubbel effect: genezend en ontspannend.
Het wordt gedaan met 4 warme bundels met een Ayurvedische formule van helende kruiden. Met lange vloeiende bewegingen worden de weefsels van je lichaam geleidelijk in diepte opgewarmd.

Medisch gezien is Pinda Sveda onovertroffen als oplossing voor pijnlijke en stijve spieren en gevoelige gewrichten. Het verbeterd de lymfecirculatie en bloedsomloop en lost de stagnerende processen in het lichaam op. Gifstoffen worden vrijgelaten en de huid wordt gezonder en steviger.
Pinda Sveda heeft ook een sterk kalmerend en ontspannend effect op de zenuwen.

Deze behandeling is uniek in die zin, dat je al verlichting van de pijn kunt ervaren na de eerste behandeling.

Ik zal extra aandacht geven aan pijnlijke, stijve en gevoelige gebieden in jouw lichaam. Om ongemak te verminderen kan ik speciale Ayurvedische pijnverlichtende oliën gebruiken.

Na de behandeling zul je je warm, evenwichtig en licht voelen.

Als de hele kuur van 7 behandelingen is doorlopen, kan de Pinda Sveda behandeling buitengewoon goede resultaten opleveren.
Alle kruidenstempels worden door mij zelf gemaakt volgens een Ayurvedische formule en zijn geen commercieel massaproduct.

Duur: 45 minuten.

Kosten: € 55,-.