WHO IS GUNITA

Na jaren gewerkt te hebben in het bankwezen begon ik mijn Ayurveda-reis 10 jaar geleden in 2010, toen ik op zoek was naar de oorsprong van Ayurveda en naar India reisde. In Kerala (Zuid-India) studeerde ik voor 3 maanden Ayurveda, de theorie, massage en uiteenlopende behandelingen.In 2011 ging ik naar Thailand om in een door de overheid gecertificeerde school TMC School een intensieve cursus Thaise massage van 150 uren te volgen. Toen ik terug in Letland was, oefende ik het in een yogastudio en in mijn eigen praktijk in Riga, Letland. Terug in Europa heb ik als Ayurveda Therapeut in een neurologische kliniek in Duitsland gewerkt, deze samenwerking met een Westerse doctor en een Indiaas team van therapeuten duurde 5 jaar. Bereid om dieper te duiken in de wijsheid van Ayurveda, volg ik op het moment de 4-jarige HBO-niveau EISRA opleiding tot Ayurvedic Practitioner® (Ayurvedic Practitioner® opleiding is SNRO geaccrediteerd voor 200 EC).
Naast diepgaande vakken in de Ayurvedische leer is ook de CPION geacrediteerd Westerse medische basis kennis (Western Medicine Fundamentals) (40 EC) onderdeel van deze opleiding.

Het verlangen om meer te ervaren bracht me in 2015 terug naar India om een 3 weken durende volledige Ayurvedische lichaam- en geest- reinigende kuur Panchakarma te ondergaan.

De laatste keer dat ik in India was, was een stage van 3 weken in het kader van de huidige studie bij EISRA in oktober 2019.

WHAT PEOPLE SAY

It was wonderful to have you as a therapist and your natural kindness and positivity has been a balm to me. In your hands, Heart Dhara was a wonderful experience. My heartfelt thanks to you. Veronica

To the queen of the heart and massage. I thank you! You are gifted as an Ayurvedic therapist. Besides that, it was always a pleasure to talk to you. Brigitte

Thank you so much for all! You are so present, careful and full of love! I enjoyed your massages very very much. Yours, Petra

Thank you so much for the nice treatments and your soft hands. It was always a pleasure to talk to you. Katja & Frank

Merci beaucoup des vos exellentes massages et Dhara’s. Ca s’était tres bien pour ma santé. Salutations. Silva