Thaise kruidenstempel kompres

Deze aanvullende therapie staat los van de Ayurvedische behandelingen die ik aanbied. Historici zeggen echter dat deze oude kennis van genezing die door Thaise mensen wordt toegepast, voortkomt uit de wijsheid van de boeddhistische monniken in India die 1000 jaar geleden de artsen van het dorp waren. Het is dus zeer waarschijnlijk dat geografisch gezien de bron van deze wijsheid dezelfde is.

Ik maak de Thaise kruidenstempels zelf, elke keer speciaal voor de klant. De kruidenstempels worden verwarmd door stoom, zo komt de kracht van de kruiden los. Tijdens de behandeling breng ik de kruidenstempels langs de energiekanalen die door het lichaam lopen aan op de pijnlijke plekken op een specifieke manier die kenmerkend is voor Thaise massage en combineer ze met elementen van Thaise massage om de pijn verder te verlichten en de spierspanning te verminderen.

Duur: 45 minuten. Kosten: € 55,-.

Om een afspraak te maken stuur gerust een mail naar ayurveda@bare-foot.nl
of bel 06 23 58 42 65.

Thaise kruidenstempels bevatten geurige en genezende ingrediënten zoals:

GEMBER. Werkt tegen ontstekingen, verzacht aangespannen spieren

LAOS of GALANGAL. Goed voor huidproblemen, ademhalingsproblemen, vergelijkbare eigenschappen als gember

KAFFIR LIME. Antiseptisch, ontspannend, voert toxines af

ETHERISCHE EUCALIPTUS OLIE. Voor pijnlijke spieren, gezwollen ledematen, blauwe plekken, werkt tegen infecties en is goed voor het ademhalingsstelsel

LAVENDEL. Ontspant de spieren en de geest

ZEEZOUT. ‘Trekt’’ pijn uit het lichaam