Hart Dhara – het baden van de hartstreek

Het hartgebied is één van de drie belangrijkste vitale energiepunten in het menselijk lichaam. Vanuit de Ayurveda is het niet alleen de plek van het fysieke hart, maar ook van het energetisch hart. Het reguleert de bloeddruk, weerstand, bloedsomloop, vitaliteit en immuniteit. Geestelijk gezien verbindt het de emoties met inbegrip van zelfacceptatie, plezier, compassie, verdriet en besluiteloosheid.

Deze bijzondere en zeer aangename Ayurvedische behandeling begint met het plaatsen van een deegring op het hartgebied. Een mengsel van warme melk en etherische olie wordt langzaam in een specifiek patroon in de deegring gegoten die op het hartstreek geplaatst is. Het is een ritueel waarbij de klanken van een klankschaal, muziek, de geur van rozen en warme melk helpen om je hart te openen en los te laten wat je niet meer dient.

Na deze diep ontspannende behandeling stroomt er nieuwe energie door jouw lichaam, je voelt je vitaal en vol enthousiasme voor het leven.

Hart Dhara kan als een aparte behandeling geboekt worden of in combinatie met een Ayurvedische massage voor het hele lichaam of andere behandelingen.

Duur: 30 minuten.

Kosten: € 45,-.