Kati Basti – oliebad voor de ruggengraat

Kati Basti helpt zeer goed in het geval van een stijve rug, rugpijn, achteruitgang van de ruggengraat, samengedrukte tussenwervelschijven, hernia, botontkalking, ischias en pijnlijke heupen. Een bijzonder verwarmende oliebehandeling om van te genieten – ik zal een continue stroom warme olie gieten op het pijnlijke gebied, de weefsels krijgen nieuwe aanvoer van vers bloed; op deze manier wordt er energie geschonken aan de spieren en de omliggende weefsels, waardoor de spierspanning en pijn verminderd.

Na het oliebad behandel ik het pijnlijke gebied met een lichte massage en het stimuleren van de vitale energiepunten (marma’s) om de kruidenolie in het weefsel door te laten dringen en daardoor het genezingsproces te verbeteren.

Deze behandeling helpt ook bij pijn van spieren, pezen en bij de achteruitgang van gewrichten op andere plekken van het lichaam.

Vaak is er al een positief effect te merken na de eerste behandeling. 

Duur: 30 minuten. Kosten: € 35,-. De keuze van de olie hangt af van de aandoening. De kosten van de olie worden apart berekend en zijn bekend als ik weet aan welk probleem ik moet werken en ik de meest geschikte olie heb gekozen.

Om een afspraak te maken stuur gerust een mail naar ayurveda@bare-foot.nl
of bel 06 23 58 42 65.