CONSULTATIONS

STAP 1 : Als eerste stuur ik je de vragenlijst Gedrag & Gezondheid per email die je rustig thuis kunt invullen en terug kan sturen wanneer je klaar bent. Ik analyseer alle informatie en we maken de eerste afspraak waarin ik meer vragen zal stellen en ik tevens een lichamelijk onderzoek zal verrichten daaruit volgt:

–       je fysieke en mentale constitutie vanuit het gezichtspunt van Ayurveda
–       het eventueel vaststellen van een disbalans

Indien er sprake is van een disbalans bespreken we hoe je door kleine aanpassingen in het dagelijks leven dichter bij een evenwichtige fysieke en mentale staat kan komen.

Duur: 30 minuten. Kosten: 25,00 EUR.

De consultatie kan direct gecombineerd worden met een behandeling toegespitst op je constitutie.

STAP 2 : Als je meer over jezelf wilt weten maken we een tweede afspraak. Deze tweede consultatie presenteer ik een persoonlijk Balancing Plan. In dit plan ga ik in op de persoonlijke behoeftes van je lichaam en geest en hoe deze dagelijks te voeden door gezonde gewoonten.
Deze adviezen variëren van:

–       Slaap patronen tot lifestyle veranderingen naar gelang het seizoen, tijd van de dag en je leeftijd;
–       Van het eten wat je tot je neemt tot welke fysieke activiteiten het beste bij je passen en wellicht het belangrijkste de mental input gedurende de dag.

Tijdens deze consultatie leg ik tot in detail het Balancing Plan uit. Je krijgt het gedetailleerde Balancing Plan mee waarna je er thuis direct mee aan de slag kan.

De duur van de consult: tot 1.5 uur. Kosten: 85,00 EUR voor de Balancing Plan. 25,00 EUR per 30 minuten consult.

Om een afspraak te maken stuur gerust een mailtje naar ayurveda@bare-foot.nl
of bel 06 23 58 42 65.